Publicerades: 10 juli

Här är artisterna som ska vara med i digitala Hx-grytan på arenan

– Vi har fått ihop ett program med stark nordvästskånsk prägel, berättar Lena Bergkvist och Dennis Westerberg, som arrangerar en Kulijuli-special under Hx-festivalen.

Hx bjuder på en Kulijuli-special med ett varierat program. Duetter är temat för denna eftermiddagsunderhållning. Med undantag för det nya stjärnskottet Kathleen Lorenzen, 13 år från Löddeköpinge, som redan hunnit med att vinna flera talangtävlingar. Hon kommer att framföra ”La vie en rose”, i en stilla och avskalad version.

Fame Factory-idolerna från 2004, Johan Östberg och Maja Gullstrand, återförenas i låten ”Side by side”, som de tävlade med i den populära dokusåpan.

Musikalartisterna Kim Bergkvist – som just nu är aktuell i rollen som Ophelia i Hamlet på Kronoborg slott, och Andreas Eldeen – som Tore i ”Så som i himmelen” på Malmö Opera – framför Chess-klassikern ”Drömmar av glas”.

Brandsta-Glenn [Borgkvist] och jazzsångerskan Anna Pauline Andersson rockar loss som John Travolta and Olivia Newton–John i ”You're the One That I Want” från Grease.

Tidigare programproducent Olle Larsson är en given gäst. Likaså kapellmästare Peter Berglund, som leder svänget i ”Kulijuliorkestern” tillsammans med multi-instrumentalisten Johan Pihleke (Hasse Anderssons orkester).

Dennis och Lena ger löfte om 50 minuters förstklassig underhållning.

Datum: 31 juli, 2020

Tid: 16.00 – 16.50

Inspelningsplats: Helsingborgs Arena

Kontakt:

Lena Bergkvist, 0739 – 693636 lena@creandia.com

Publicerat avKulijuli